Druk- en printwerk


Drukwerk

Huisstijlen, folders, (luxe) brochures, mappen, displays, verpakkingen, relatiegeschenken, jaarverslagen, boeken. NuancePrint levert kwaliteitsdrukwerk en kan alles leveren wat bedrukt kan worden.

Wij kunnen alle voorkomende soorten druktechnieken verzorgen, zoals rotatie, offset-, digitaal-, zeef-, en foliedruk. Nuance Print adviseert u over de beste methode voor uw drukwerk. Drukwerk dat via deze traditionele druktechnieken wordt gedrukt is bijzonder geschikt voor hoge oplages en huisstijl drukwerk. Bij het drukken van een hoge oplage worden de kosten van het gebruik van de drukpers/machine verspreid. Hoe hoger de oplage des te lager wordt de stuk-prijs.


Printwerk

Heeft u snel of weinig drukwerk nodig en zoekt u een voordelige oplossing? Dan is digitaal printen de beste oplossing. Met de huidige generatie digitale printers is printwerk nauwelijks te onderscheiden van drukwerk. 

Cursusmateriaal is materiaal dat aan verandering onderhevig is. Posters, flyers, leaflets en rapporten zijn regelmatig nodig in lage aantallen. Digitaal printen is dan de beste oplossing. Digitaal printen wordt ook ingezet bij het verzorgen van persoonlijke mailings. Op bestaand drukwerk kunt u een naam, een actie of een afbeelding in printen. Zo kunt u uw mailing extra laten opvallen. Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing de Leveringsvoorwaarden van de Grafische Industrie gedeponeerd onder nummer 6-2002 van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam.